Welkom bij XLNT Connect
Wie is XLNT Connect
wat doet xlnt connect
previous arrow
next arrow

Vaste telefonie

Onze XLNT producten en diensten

Onze andere diensten: Mobiele telefonie | Internetverbindingen

Bij XLNT Connect heeft u geen last meer van lange wachtrijen en hoeft u geen klantnummer bij de hand te hebben. Bij XLNT Connect krijgt u direct de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij bieden u vele oplossingen op het gebied van tele-­ en datacommunicatie. Een kleine greep uit ons leveringspakket:

XLNT PSTN

Met XLNT PSTN behoudt u de analoge verbindingen zoals u ze nu ook heeft. Qua techniek en eventuele telefooncentrale verandert er helemaal niets. Uiteraard blijft u gebruik maken van bestaande telefoon­ en/of faxnummers. Maar, u gaat wel 15% tot 70% besparen. XLNT PSTN is dé ideale oplossing als uw telefooncentrale nog niet aan vervanging toe is, u nog gebruik maakt van een analoge fax, frankeerautomaat of alarminstallatie, maar u niet langer veel te veel wilt betalen aan KPN of één van de andere grotere aanbieders in Nederland.

XLNT SIP TRUNK

Met XLNT SIP TRUNK behoudt u uw telefooncentrale en overige randapparatuur. Deze worden aangesloten op een IP­‐telefonie verbinding en uw huidige dure telefoonlijnen worden opgeheven. Hiermee gaat u 17,5% tot 75% besparen. XLNT SIP TRUNK is de perfecte oplossing voor bedrijven waar de telefooncentrale nog niet aan vervanging toe is, maar die wel willen besparen en alvast een eerste stap naar het nieuwe telefoneren willen maken.

XLNT MANAGED IP TELEFONIE

Managed IP telefonie is het neusje van de zalm op het gebied van telefoneren. Uw telefooncentrale hangt niet langer bij u in de meterkast, maar staat in één van de vele datacenters. U ‘huurt’ een deel van deze telefooncentrale, waardoor u altijd verzekerd bent van de nieuwste software en dus direct kunt beschikken over nieuwe diensten, maar u betaalt geen servicecontract meer. Sterker nog, u hoeft nooit meer te investeren in een nieuwe telefooncentrale. XLNT Managed IP telefonie biedt u daarnaast heel veel (extra) mogelijkheden als het gaat om efficiënter communiceren met uw relaties en collega’s. Naast een besparing op de vaste maandelijkse kosten, gaan de gesprekskosten aanzienlijk (tot wel 50% nationaal en 90% internationaal) naar beneden.

Wij informeren u graag welke oplossing het beste bij u past. Welke dienst wij u ook gaan leveren: uiteraard verzorgen wij alles voor u inclusief de installatie en programmeringen. Wilt u hoe dan ook besparen? Bel ons snel op 085-­7730020.