Welkom bij XLNT Connect
Wie is XLNT Connect
wat doet xlnt connect
previous arrow
next arrow

Internetverbindingen

Onze XLNT producten en diensten

Onze andere diensten: Vaste telefonie | Mobiele telefonie

Er is geen enkele onderneming meer die zonder een stabiele, veilige en (snelle) internetverbinding kan. Naast het bellen over IP komen er steeds meer applicaties in de cloud te staan. De term “in de cloud” betekent niets anders dan dat de software ergens in een data center op een computer draait in plaats van bij u op locatie.

Net als bij vaste en mobiele telefonie, werken wij ook bij internetverbindingen met vrijwel alle partijen die deze diensten aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan KPN, Eurofiber, Reggefiber, Tele2, Bright Access en ga zo maar door. Ook hier geldt weer: wat past het beste bij u?

Onze internetverbindingen zijn in drie typen te onderscheiden:

XLNT ADSL

Dit zijn internetverbindingen die over dezelfde koperverbindingen lopen als conventionele telefonie. Door voortschrijdende technieken worden deze steeds sneller (en goedkoper) waardoor deze prima geschikt zijn voor eenmanszaak of ZZP-­er.

XLNT VDSL

Ook deze internetverbindingen gaan over koper maar zijn nóg sneller dan ADSL-­verbindingen. VDSL is uitermate geschikt voor MKB-bedrijven die de eerste stappen maken naar het werken in de cloud.

XLNT Glasvezel

Glasvezel is de nieuwste en snelste techniek voor toegang tot internet, IP telefonie en werken in de cloud. Glasvezel voorziet in hoge bandbreedte waarbij, door gebruik te maken van aparte kanalen, alles zo ingeregeld wordt dat de ene toepassing geen invloed heeft op een andere applicatie. U merkt het bijvoorbeeld niet als een collega een zwaar bestand download, terwijl u in een videoconferentie zit.

Wij gaan graag met u, en/of uw ICT-leverancier, in gesprek om te bezien welk type verbinding het beste bij u past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar uw huidige verbindingen: kan het beter of voordeliger? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons snel op 085-­7730020.