Welkom bij XLNT Connect
Wie is XLNT Connect
wat doet xlnt connect
previous arrow
next arrow

Mobiele telefonie

Onze XLNT producten en diensten

Onze andere diensten: Vaste telefonie | Internetverbindingen

Sinds de introductie van mobiele telefonie is een weggeefcultuur ontstaan: de providers en hun dealers werven klanten door zo duur mogelijke toestellen “weg te geven” bij abonnementen. Dat de klant uiteindelijk via het abonnement tot soms wel 3x de waarde van het toestel betaalt gedurende de contractstermijn wordt niet verteld. Wij vinden dat dat anders kan. Sterker nog, anders móet.

XLNT Connect weigert zaken te doen met aanbieders die targets stellen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u een absoluut onafhankelijk advies van ons krijgt. Wij worden hierbij, in tegenstelling tot de meeste van onze collega’s, dus niet gestuurd door drijfveren die ons belemmeren in een onafhankelijk advies. Ook bij hardware nemen wij deze onafhankelijke positie in: wij leveren in principe alle merken die op dit moment op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Uiteraard doen wij niet aan grijze import of andere vage constructies om zo goedkoop mogelijk te zijn (lees: zo veel mogelijk te verdienen). Ondanks dat mogen wij stellen dat onze prijzen sterk concurrerend zijn.

Naast onze eigen XLNT Mobiel spraak-en data abonnementen, heeft u bij ons ook de keuze uit abonnementen van diverse providers zoals o.a. KPN, Vodafone, T-­Mobile en Yes. Wij hebben zelf een berekeningstool ontwikkeld waarmee wij het gemiddelde belgedrag van u en uw medewerkers analyseren. Het programma rekent automatisch uit welk abonnement het beste bij u past. Heeft u zelf een voorkeur voor een bepaald netwerk en/of provider, dan nemen wij dat in de berekeningen mee. Onder aan de streep komt daar uit welk abonnement het beste bij u past. Soms betekent dat, dat u inderdaad een gratis of goedkoper toestel “krijgt”. In andere gevallen koopt u losse toestellen als ze aan vervanging toe zijn. Wij laten u in onze aanbieding duidelijk zien waarom juist dát abonnement het beste is.

Op dit moment alleen op zoek naar accessoires? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u nu eindelijk eens een écht onafhankelijk advies voor uw mobiele communicatie? Stuur ons kopieën van de 3 laatst ontvangen facturen en u ontvangt van ons geheel vrijblijvend de allerbeste aanbieding.

Wilt u eerst liever persoonlijk met ons kennismaken voordat wij voor u aan de slag gaan? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Bel ons snel op 085-­7730020.