Welkom bij XLNT Connect
Wie is XLNT Connect
wat doet xlnt connect
previous arrow
next arrow

Wie is XLNT Connect

Waarom XLNT?

XLNT Connect is opgericht door 3 enthousiaste ondernemers, met jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers, omdat zij zagen dat het anders kan. Of beter gezegd, anders móet.

Sinds de liberalisering van de telecommarkt eind vorige eeuw, is er een wildgroei ontstaan van allerlei zogenaamde onafankelijke telecomspecialisten. Er werd niet gestuurd op klantbelang, maar alleen gedacht vanuit de bonusstructuur: welke mobiele telefoon kan  er  gratis  weggegeven  worden  of  op  welke  vaste  verbinding  wordt  de  beste  provisie  betaald.  Men  verloor  het  klantbelang  volledig uit het oog. Korte termijn denken is het devies bij velen.

XLNT  Connect  doet  het  anders:  wat  is  voor  u  als  ondernemer  de  allerbeste  oplossing?  En  wat  dan  het  allerbeste  is,  bepalen  wij  samen  met  u.  Bent  u  op  zoek  naar  efficiëntieverbetering  of  gaat  het  u  puur  om  kostenbesparing?  Dat  zal  blijken  uit  het inventarisatiegesprek dat onze adviseur met u voert.

Klik op bovenstaande afbeelding, hier leggen wij onze werkwijze in het kort uit. Nieuwsgierig naar het hele verhaal en wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan voor een afspraak!

“Wij selecteren onze medewerkers niet alleen op kennis, maar juist ook op klantgerichtheid. Dát is waar het om draait. Ik houd niet van hit and run verkoop. Wij willen een langdurige samenwerking met onze klanten. Onze adviseurs houden regelmatig contact met hen, ook al is er “niets te halen”. Gewoon een vinger aan de pols houden zodat, als er zich wijzigingen voor doen, wij snel voor onze klanten kunnen schakelen. Dat is samenwerken.”

Hans van Helderen, Commercieel directeur XLNT Connect

Wilt u een excellente oplossing? Bel 085-7730020.